Smart ljudabsorbent för kanter och hörn

TRIABS™ tar bort oönskade ljud och ger bättre akustik. Rummet där ljudabsorbenterna placeras blir betydligt lugnare och behagligare. Lösningen är särskilt lämplig för att få bort lågfrekventa ljud, till exempel ljud från ventilation, elektronik, maskiner och motorer.

TRIABS™ är ett registrerat varumärke som ägs av Ljudombudsmannen. Silentdecor är auktoriserad återförsäljare och vi erbjuder denna ljudabsorbent i flera varianter och storlekar. Ni kan bland annat välja material, färg och tryck.

Är ni osäkra på vilken storlek ni ska välja och var produkterna bör placeras? Vi hjälper er gärna. Boka ett kostnadsfritt platsbesök!

Storsäljare Triabs

Enkel installation

Installationen av TRIABS™ går snabbt. Ljudabsorbenterna placeras i rummets kanter eller hörn och ger sedan en betydligt bättre ljudmiljö. Ni blir av med lågfrekventa ljud, som redan vid låga nivåer kan ge symptom som trötthet, koncentrationssvårigheter, stress och huvudvärk. Ni investerar i er akustik men också i er hälsa och ert välbefinnande.

Vi på Silentdecor har arbetat med TRIABS™ i tre år. Vi har sålt produkten åtskilliga gånger och sett vilken skillnad den kan göra i allt från industrier till kontorsmiljöer.