Akustikhjälpen

Är ni i behov av ljuddämpande åtgärder men vet inte vad ni ska välja? Då är ni välkomna att använda vår kostnadsfria tjänst Akustikhjälpen. Vi besöker er och ni får en bedömning av er fastighet med förslag på åtgärder och vad det skulle kosta.

Varje fastighet är unik

Ofta krävs ett platsbesök för att göra en gedigen bedömning. Vi mäter bullernivåer, undersöker vägg- och takmaterial med mera. Ni får en initierad bedömning av medarbetare som varit specialiserade på akustik sedan 2004. Vi vet hur ljud rör sig och hur man tar hand om olika toner. Vårt kunnande och vår erfarenhet är grunden som all vår rådgivning och konsultation vilar på.

Platsbesök för industri, kontor, skola, hotell, restaurang, sporthall...

Erbjudandet om kostnadsfritt platsbesök gäller företag, skolor, hotell, idrottsanläggningar och andra lite större intressenter. Tyvärr har vi inte möjlighet att besöka privatpersoner i lika stor utsträckning. Privatpersoner har möjlighet till kostnadsfri telefon- och mejlrådgivning. Våra kunskaper om akustik och buller är våra största tillgångar och vi ger gärna råd och delar med oss av våra erfarenheter.

Det börjar med foton

Första steget är att ni skickar foton på era lokaler. Ju fler kort ni skickar desto bättre kan vi förbereda oss för ett platsbesök.

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi sedan inom 24 timmar.

Skriv till oss direkt

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.