Akustikhjälpen

Är ni i behov av ljuddämpande åtgärder men vet inte vad ni ska välja? Då är ni välkomna att använda vår kostnadsfria tjänst Akustikhjälpen.

Kostnadsfri hjälp via mejl och telefon

Akustikhjälpen innebär att vi svarar på era frågor via mejl och telefon, vilket är en kostnadsfri tjänst som kan användas av alla. Utifrån er beskrivning och era frågeställningar ger vi förslag på åtgärder. Du som vill använda tjänsten Akustikhjälpen skriver in dina kontaktuppgifter i formuläret till höger. Du kan också ringa oss på 0708-93 75 43. Alla råd ges av Silentdecors grundare Mikael Svensson, som har arbetat med akustik sedan år 2004. Till sin hjälp har Mikael bland annat en Akustiksnurra som räknar fram hur många ljudabsorbenter som är optimalt för lokalen. Vi vet hur ljud rör sig och hur man tar hand om olika toner. Vårt kunnande och vår erfarenhet är grunden som all vår rådgivning och konsultation vilar på.

Boka platsbesök och få en gedigen akustik analys

Träffsäkerheten i råden blir allra bäst om Silentdecor besöker era lokaler. Vi tar med oss ljudkamera och annan akustisk mätutrustning och mäter bullernivåer, undersöker vägg- och takmaterial med mera.

Skriv till oss direkt

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.