Specialister på akustik och att lösa ljudproblem

Silentdecors medarbetare har arbetat med akustik sedan 2004. Vi vet hur ljud rör sig och kan göra en noggrann akustisk analys innan vi presenterar vårt förslag på lösning. Ni som anlitar Silentdecor får initierad rådgivning i ljud- och bullerdämpning och produkter av toppkvalitet. Tillverkningen sker i vår fabrik i Nässjö i Småland.

Vanliga kundgrupper

Industrier, kontor, skolor, restauranger och sporthallar är några av våra större kundgrupper. Efter ett kostnadsfritt platsbesök och en akustisk analys kan vi presentera ett förslag på lösning.
Vi utför också många uppdrag åt privatpersoner, som vi erbjuder kostnadsfri telefon- och mejlrådgivning.

Alla kundgrupper har även möjlighet att handla ljudabsorbenter och andra produkter i vår webbutik.

Utmärkt funktion och snygg design

Silentdecor började som ett designföretag. Vi formgav ljudabsorbenter så att de blev lika snygga som effektiva. Känslan för design sitter i vårt DNA. När ni väljer Silentdecor får ni produkter som kännetecknas av sin höga kvalitet och attraktiva design. Ljudabsorbenter som diskret smälter in i övrig inredning eller som blir snygga tillskott och höjer helhetsintrycket i era lokaler? Ni väljer och vi ger gärna råd och tips.

Recensioner

Mikael Svensson,
ägare av Silent Decor

Jag har jobbat med ljud och vibrationer sedan 2004. Det är mig ni frågar om ni har ljudproblem och tillsammans med mina kollegor och partners hjälper jag er till en bättre ljudmiljö. Våra allmäna villkor hittar ni här.
mikael@silentdecor.com
0708-937543

Silent Decor Sweden AB

Hantverksgatan 5C,
571 34 Nässjö

support@silentdecor.com

Våra partners